1. Wat is een SSD?

De afkorting SSD staat voor Solid State Drive, dit betekend dat het geen bewegende onderdelen bevat. Het grote voordeel van een SSD is de snelheid. Een SSD is vaak tot wel 5 keer sneller dan een normale Hardeschijf en is daarbij 100% stil.

2. Wat is een grafische kaart met "shared" geheugen?

Een grafische kaart met shared geheugen gebruikt het werkgeheugen van de computer. Vaak is de hoeveelheid welke is toegewezen aan de grafische kaart in te stellen. Meer is niet altijd sneller en geheugen wat is toegewezen aan de grafische kaart is niet meer te gebruiken als werkgeheugen.

3. Worden de computers geleverd met een stroom kabel?

Ja, elke gaming pc wordt standaard geleverd met een Nederlandse 220v stroomkabel.

4. Kan ik zelf Windows 10 opnieuw installeren?

Ja, dit is vrij eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is een usb-stick met minimaal 4GB opslag en de Windows 10 Media Creation Tool welk u kan downloaden van de Microsoft website.

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Deze tool voorziet uw usb-stick van de nodige installatie bestanden. Het enige wat u dient te doen is de computer opstarten en de eerste 5 seconden op F11 te drukken. U krijgt dan een keuze menu waar u de mogelijkheid heeft op te starten van uw usb-stick. U kunt daarna de stappen op het scherm volgen.

5. Wanneer kan ik mijn bestelling op komen halen?

Als u tijdens het bestellen kiest om de gaming pc zelf op te halen zullen wij altijd contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt uw gaming pc niet zonder afspraak ophalen op onderstaande adres.

6. Kan ik ook Windows 7 installeren?

U bent vrij om zelf Windows 7 op uw gaming pc te installeren. Echter geven wij hier geen ondersteuning voor. Windows 7 mist de juiste ondersteuning voor SSD's wat de levensduur flink kan verkorten.

7. Waarom verkopen jullie geen monitoren en of andere rand apparatuur?

Wij zijn van mening dat een goede betaalbare gaming pc niet te koop is bij de grote elecktronica ketens. Monitoren en andere randapparatuur daarintegen wel. Wij proberen ons dus te focussen op het geen waar wij goed in zijn!

8. Wat is de levertijd van mijn gaming pc?

Wij streven en naar om elke gaming pc binnen 4 werkdagen bij u in huis te bezorgen. Meestal lukt het ons om binnen 2 werkdagen te leveren. Mocht deze levertijd in gevaar komen dan zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen. De bestelling kan dan uiteraard nog aangepast of geannuleerd worden.

© 2016 - 2022 Budget Gaming PC | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel